GPART 2015

Wyniki III edycji gliwickiego przeglądu artystycznego G.PART: Dziękujemy wszystkim za nadesłanie zgłoszeń, nie było łatwo, ponieważ poziom nadesłanych prac był bardzo wysoki.

Zwyciężyli: Maja Wizor, Mirosław Słomski

Wyróżnienie: Marek Szymczak, Karina Kaluza, Wojciech Zieliński, Lesław Kozicki, Aleksandra Żółkowska, Agnieszka Pluszczewicz

Serdecznie gratulujemy!!!

Gliwicki Przegląd Artystyczny, czyli G.PART to konkurs, który ma celu dostarczenie nieznanym dotąd twórcom z Gliwic i okolic możliwości zaprezentowania się na scenie artystycznej naszego miasta.

Wszystkich tworzących „do szuflady” zapraszamy do wzięcia udziału w G.PARCIE – gliwickim przeglądzie artystycznym i zaprezentowania się szerszej publiczności

NAGRODA GŁÓWNA:
indywidualna wystawa wraz z promocją czeka na dwóch zwycięzców wybranych przez jury składające się z gliwickich galerników oraz osób aktywnie działających w gliwickim obszarze kultury.
Prace zwycięzców oraz osób wyróżnionych zostaną opublikowane w Bazie Artystów

ZGŁOSZENIA:

do 11 października 2015

Na zgłoszenia czekamy do 11 października 2015 do godz. 23:59
Prace można przekazywać osobiście (po kontakcie telefonicznym: 692 211 569) lub drogą elektroniczną (w tym także zdjęcia lub skany prac) stowarzyszeniemelina@gmail.com

Regulamin oraz formularz zgłoszeniowy dostępny tutaj

Zapraszamy do udziału wszystkich, których prace mieszczą lub chociaż ocierają się o poniższe kategorie: rysunek, malarstwo, grafika warsztatowa, rzeźba, instalacja, ilustracja, plakat , animacja , fotografia, grafika użytkowa, grafika komputerowa, projektowanie graficzne, wzornictwo, projektowanie identyfikacji, projektowanie publikacji, strona www, aplikacja mobilna, grafika reklamowa, animacja, informacja wizualna, itp.

Do konkursu mogą przystąpić profesjonalni twórcy, jak również amatorzy.

projekt dofinansowany z budżetu Miasta Gliwice