GPART 2014

Wyniki II edycji Gliwickiego Przeglądu Artystycznego:

Zwycięzcami zostają:
Jena Polak
Anna Golder

GRATULUJEMY!

Obrady komisji były niesamowicie burzliwe, zostały więc przyznane wyróżnienia::

Agnieszka Pluszczewicz
Anna Jarzymowska
Paweł Rogalski
Katarzyna Zakliczyńska
Halina Rościszewska-Narloch
Anna Krztoń
Magdalena Kapela

Wszystkim, którzy wzięli udział w przeglądzie serdecznie dziękujemy!

G. PART czyli Gliwicki Przegląd Artystyczny 2014 doczekał się w tym roku swojej drugiej edycji. Poszukujemy dwóch zwycięzców, którym i w tym roku planujemy zorganizować indywidualne wystawy oraz promocję tego wydarzenia.

Do przeglądu swoje prace może przesyłać każdy, bez względu na wiek, płeć i doświadczenie, poszukujemy zarówno profesjonalistów, jak i amatorów, nie narzucamy tematu ani techniki. Szukamy twórców z Gliwic i okolic.

Zapraszamy do udziału wszystkich, których prace mieszczą lub chociaż ocierają się o poniższe kategorie: rysunek, malarstwo, grafika warsztatowa, rzeźba, instalacja, ilustracja, plakat , animacja , fotografia, grafika użytkowa, grafika komputerowa, projektowanie graficzne, wzornictwo, projektowanie identyfikacji, projektowanie publikacji, strona www, aplikacja mobilna, grafika reklamowa, animacja, informacja wizualna, itp.

Prace można zgłaszać do 6 października 2014. Czekamy na zgłoszenia drogą mailową: stowarzyszeniemelina@gmail.com, można je dostarczyć osobiście (po uzgodnieniu telefonicznym: 692 211 569) lub przesłać pocztą: ul. Wrocławska 8, 44-100 Gliwice.

zapraszamy do śledzenia aktualności: www.facebook.com/GPARTgliwice

W razie pytań prosimy kontaktować się telefonicznie:
+48 792 752 334+48 692 211 569

Organizatorem G.PARTU 2014 jest Stowarzyszenie na rzecz rozwoju kultury Melina.

Projekt jest dofinansowany z budżetu Miasta Gliwice

FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY: